|   A&S Classics    |   Trouwineenmercedes.nl    |   

Aankoopbegeleiding


Bent u op zoek naar een oldtimer maar beschikt u niet over de kennis of tijd om op zoek te gaan naar de beste aankoop? A&S Classics kan u daar bij helpen.

De zoektocht naar de juiste klassieker kan voor sommige mensen veel onzekerheden met zich meebrengen:

 -  Waar moet ik op letten?
 -  Wat is de juiste waarde van een auto?
 -  Wat is de technische staat?
 -  Wat kost een restauratie van bepaalde onderdelen?
 -  Is het een originele auto?

Wij kunnen u helpen in uw zoektocht naar de juiste klassieker voor u. Dit kan een compleet restauratie project zijn uit Amerika tot een onafhankelijke aankoopkeuring van de klassieker bij u op de hoek. Onze manier van werken wordt aangepast aan uw wensen.

Door onze eigen ervaring en kennis weten wij waar we op moeten letten bij de aankoop van een oldtimer. Tevens wordt er voor u gekeken naar het complete kostenplaatje, niet enkel de aankoop;

 -  Wat zijn punten aan de auto die op korte of juiste lange termijn geld       gaan kosten en wat is dan de schatting?
 -  Zijn er eventuele wegenbelastingkosten verbonden aan de auto (vanaf 1      januari 2014 van toepassing).

Wij gaan voor u op zoek naar gelang uw wensen naar de geschikte oldtimer en zullen voor u gaan filteren in de eventuele beschikbare auto’s. Dit scheelt veel tijd met daadwerkelijk bij auto’s gaan kijken en ook teleurstellingen als een auto niet in de staat verkeerd zoals verwacht. Uiteindelijk krijgt u de beste keuzemogelijkheden met daarbij alle kanttekeningen. Op die manier kunt u op een goede manier een afweging maken en komt u later niet voor verassingen te staan. U kunt zelf bepalen hoe nauw betrokken u wilt zijn bij dit proces.

Voor het compleet begeleiden van uw aankoop vragen wij 10% van het daadwerkelijke aankoopbedrag van de door u te kopen oldtimer. Afhankelijk van dit bedrag leveren wij u onze dienst. Door onze kennis, specialisatie en connecties in de oldtimerwereld zult u deze 10% snel terug verdienen.